Ledelsen

Administrerende direktør og med-gründer

Øyvind Lundgreen

Mobil: +47 948 58 402
E-post: oyvind.lundgreen(at)inxight.no

Hands-on leder med en lang internasjonal merittliste i tech-bransjen. Tidligere konsernsjef i tre internasjonale programvareselskaper.

Øyvind har også vært salgsdirektør for EMEA og direktør for globale partnere innen digital markedsføring for Microsoft. Han har også ledet Claris, Apple’s datterselskap innen programvare i europeiske markeder.

Øyvind har aktivt ledet salg, markedsføring og forretningsutvikling på tvers av landegrenser. Han har gjennomført krevende ledelsesprosjekter og ledet operasjonell drift i flere mellomstore bedrifter. Han har erfaring fra konsernledelse og styrer i private og noterte selskaper, og fra fusjoner og oppkjøp av virksomheter, - inkludert integrering. Øyvind har ledet flere internasjonale start-ups, og har jobbet som rådgiver innen kommunikasjon, endring og vekst.

Kommersiell direktør og med-gründer

John T. Sviland

Mobil: +47 479 37 111
E-post: john.sviland(at)inxight.no

Med sin bakgrunn som sivilingeniør og en sterk forretningssans er John en svært erfaren forretningsutvikler og gründer. Han har en lang merittliste innen salg av bedriftsprogramvare og forretningsutvikling for å vinne nye markedsposisjoner på tvers av mange vertikaler. Han har tidligere vært direktør i SharePoint og bedriftssøk i Microsoft, og direktør for Global MERC i FAST Search & Transfer. Han har et stort nettverk av erfarne og dyktige salgspartnere i Europa, USA og Asia på tvers av vertikaler som olje og gass, telekom, produksjon, media og netthandel. Han har tidligere vært administrerende direktør og hatt roller i konsernledelsen i internasjonale programvareselskaper. 

Teknologidirektør

Anders Holte

Mobil: +47 930 53 411
E-post:  anders.holte(at)inxight.no

Anders er en svært erfaren teknisk leder. Hans forrige rolle var som daglig leder i Strategy Orchestrator. Tidligere har han også ledet BWise Applications og Crosscode AS. Han har hatt senior tekniske roller i Autonomy, FAST Search & Transfer og Microsoft, og startet sin karriere som utvikler. Han har også nylig hatt et oppdrag som løsningsarkitekt for Cognite.

Styret

Styreleder

Jan-Olav Styrvold

E-post:  jan-olav(at)orbify.ai

Jan-Olav har hatt ledende roller i IT-bransjen siden tidlig på 80-tallet. Han har vært administrerende direktør i SAS Institute Norway, konserndirektør for SAS Institute Europa, Midtøsten og Afrika, med-gründer og partner i Fornebu Consulting AS, IT-direktør og finansdirektør/økonomidirektør i AS Vinmonopolet, medlem i Statens Digitaliseringsråd siden 2016 og driver sitt eget rådgivningsselskap. Jan-Olav har bred erfaring fra styrearbeid, både som styremedlem og styreleder. Jan-Olav er arbeidende styremedlem i Orbify.ai. 

Styremedlem

Kjetil Rykkje

E-post:  kjetil(at)orbify.ai

Kjetil er tidligere partner i PwC og har også betydelig erfaring innen olje og gass, industri og produksjon i ledende roller som finansdirektør, styremedlem og administrerende direktør/daglig leder. Kjetil spilte en sentral rolle i restruktureringen av NOVs forretningsenheter og tilhørende endringsledelse. Han har sterk erfaring fra forbedring av prosesser og verdikjeder i oljesektoren. Han har erfaring fra salg, anbud, ingeniørfag, ledelse av forsyningskjeder, produksjon, prosjektledelse, risikorapportering, ettersalg og prosessen med å håndtere livssyklusen til produkter.

Styremedlem

Axel Lileng Tenvik

E-post: axel(at)orbify.ai

Axel har over 20 års erfaring fra teknologiinvesteringer og rådgivning innen sammenslåinger og oppkjøp av selskaper i Palo Alto og London. Hans siste rolle var som administrerende direktør i Stella EOC (nå del av GCA Altium), et av Europas største medie- og teknologiinvesteringsselskaper. Han har også erfaring fra Citigroup’s divisjon for sammenslåinger, oppkjøp og teknologiinvesteringer. Tidligere har han vært Europa-direktør for Belstar, et amerikansk hedgefond som forvalter 2 milliarder dollar. I løpet av sin karriere har Axel drevet rådgivning om sammenslåing og oppkjøp til en samlet transaksjonsverdi på over 3 milliarder dollar i tillegg til over 2 milliarder i gjeld og egenkapital-utstedelser for bedriftskunder og finansielle støttespillere.

Rådgivere

Rådgiver

Truls P. Berg

E-post: truls(at)orbify.ai

Truls har lang erfaring i å starte opp og få IT-selskaper til å lykkes. Han er i dag styreleder i Nasjonalt Innovasjonsråd, grunnlegger og leder for Open Innovation Lab Norway, grunnlegger og administrerende partner i Digital Insight AS, Innovate AS og Inspirator AS. Han har tidligere vært styreleder for Den norske dataforening. Truls har sterke gründeregenskaper og et velutviklet forretningsnettverk, både i Norge og internasjonalt.