Om Oss

 

InXight er et norsk programvareselskap med fokus på smartere styring av bedrifter. Gjennom å tilgjengeliggjøre oppdaterte data bidrar vi til bedre innsikt og kontroll på alle nivåer, bl.a. ved hjelp av AI og automatisering av sentrale bedriftsprosesser. I 2021 kjøpte InXight selskapet Strategy Orchestrator AS, og begge selskapene ble en del av Orbify.AI-gruppen. Selskapet har kunder både i det private næringsliv og  offentlig sektor.

Du finner oss på Fornebu og i Sandefjord.

 

Les mer om Orbify her

Teambilde Mindre

Vårt team

Administrerende direktør

Axel Lileng Tenvik

Mobil: +47 922 08 020

E-post: axel(at)inxight.no

Axel har over 20 års erfaring fra teknologiinvesteringer og rådgivning innen sammenslåinger og oppkjøp av selskaper i Palo Alto og London. Han har bred erfaring fra internasjonale programvareselskaper, bl.a. gjennom selskaper som FAST og Cxense.

Hans siste rolle var som administrerende direktør i Stella EOC (nå del av Houlihan Lokey), et av Europas største medie- og teknologibanker.

Axel har også erfaring som administrerende direktør og finansdirektør i en startup innen den fornybare energisektoren der deler av virksomheten ble kjøpt av et Private Equity fond som forvalter 11 milliarder euro. Han har også erfaring fra Citigroup’s divisjon for sammenslåinger, oppkjøp og teknologiinvesteringer. Tidligere har han vært Europa-direktør for Belstar, et amerikansk hedgefond som forvalter 2 milliarder dollar.

Markedsdirektør

Thanh Nguyen

Mobil: +47 400 02 044
E-post: thanh.nguyen(at)inxight.no

Thanh er en erfaren leder med mer enn 15 års fartstid fra selskaper som Orkla, Accenture og TietoEvry.

Hennes hovedkompetanse er innen forretningsutvikling, strategisk markedsføring og organisasjonsutvikling. Thanh har ledet store digitale transformasjons-prosjekter med fokus på prosess-optimalisering, endringsledelse, samt markedsføring -og kommunikasjon, for private bedrifter og offentlige etater.

Thanh er utdannet som Master of Science in International Marketing and Leadership fra Nanyang University og Handelshøyskolen BI. Hun har også publisert artikler i Journal of Knowledge Management innen fagområdet endringsledelse og kunnskapsoverføring.

Operativ direktør og med-gründer

Øyvind Lundgreen

Mobil: +47 948 58 402
E-post: oyvind.lundgreen(at)inxight.no

Hands-on leder med en lang internasjonal merittliste i tech-bransjen. Tidligere konsernsjef i tre internasjonale programvareselskaper.

Øyvind har også vært salgsdirektør for EMEA i FAST og direktør for globale partnere innen digital markedsføring for Microsoft. Han har også ledet Claris, Apple’s datterselskap innen programvare i europeiske markeder og vært adm dir for Burson-Marsteller.

Øyvind har aktivt ledet salg, markedsføring og forretningsutvikling på tvers av landegrenser. Han har gjennomført krevende ledelsesprosjekter og ledet operasjonell drift i flere mellomstore bedrifter. Han har erfaring fra konsernledelse og styrer i private og noterte selskaper, og fra fusjoner og oppkjøp av virksomheter, - inkludert integrering. Øyvind har ledet flere internasjonale start-ups, og har jobbet som rådgiver innen kommunikasjon, endring og vekst.

Kommersiell direktør og med-gründer

John T. Sviland

Mobil: +47 479 37 111
E-post: john.sviland(at)inxight.no

Med sin bakgrunn som sivilingeniør og en sterk forretningssans er John en svært erfaren forretningsutvikler og gründer. Han har en lang merittliste innen salg av bedriftsprogramvare og forretningsutvikling for å vinne nye markedsposisjoner på tvers av mange vertikaler. Han har tidligere vært direktør i SharePoint og bedriftssøk i Microsoft, og direktør for Global MERC i FAST Search & Transfer. Han har et stort nettverk av erfarne og dyktige salgspartnere i Europa, USA og Asia på tvers av vertikaler som olje og gass, telekom, produksjon, media og netthandel. Han har tidligere vært administrerende direktør og hatt roller i konsernledelsen i internasjonale programvareselskaper. 

Sr. Strategic Account Manager

Marthe Nymark

Mobil: +47 930 53 411
E-post:  marthe.nymark(at)inxight.no

Marthe er Senior Strategic Account Manager hos Inxight. Hun har mer enn 10 års erfaring innen salg av teknisk programvare fra internasjonale selskaper, og har stor kompetanse samt dyp kunnskap om forretningsløsninger.

Hun har vært en pålitelig konsulent for private bedrifter og offentlige etater, alt fra start-ups, mellomstore bedrifter til multinasjonale selskaper.

Marthe brenner for å hjelpe kunder med å finne den beste løsningen for effektivt å administrere virksomheten og IT-miljøet, og fokuserer på å oppnå merverdi for kundene i forhold til deres nåværende og fremtidige strategi.

Løsningsarkitekt

Jorge Sanchez

Mobil: +47 413 57 223

E-post: jorge.sanchez(at)inxight.no

Jorge har jobbet mer enn 15 år i innen IT med flere roller som utvikler, leder og konsulent for flere kunder i Norge (Visma, Cognite, YX, DFØ, Formue.no, etc.).
Han har stor innsikt og forståelse for forretningsløsninger og hvordan teknologi kan bidra til gode resultater for alle. Løsninger laget av Jorge er brukt av flere store firmaer over lengre tid, med tusenvis av brukere.

Jorges interessefelt er innen programvareutvikling, Data Management/Analytics og IT arkitektur.

Teknologidirektør

Anders Holte

Mobil: +47 930 53 411
E-post:  anders.holte(at)inxight.no

Anders er en svært erfaren teknisk leder. Hans forrige rolle var som daglig leder i Strategy Orchestrator, som nå er en del av InXight. Tidligere har han også ledet BWise Applications og Crosscode AS. Han har hatt senior tekniske roller i Autonomy, FAST Search & Transfer og Microsoft, og startet sin karriere som utvikler. Han har også arbeidet som løsningsarkitekt for Cognite.

 

 

 

Senior Rådgiver

Øystein Vilsvik

Mobil: +47 480 52 266
E-post:  oystein.vilsvik(at)inxight.no

Øystein har en bred og diversifisert ledererfaring og har ledet endringsprosesser i bransjer som Tech, Pharma, MedTech og SaaS.

Roche, Novartis, Tandberg Data, NCR, Sonova, Comfort Audio og Dele Health Tech er selskaper han har bidratt til å utvikle.

Øystein er en erfaren konsulent med spisskompetanse på strategiutvikling og -implementering samt kommunikasjon og endringsledelse fra bl.a. Gambit Hill and Knowlton og Geelmuyden-Kiese. Han er en betrodd rådgiver for ledere i både privat og offentlig sektor.

Styret

Styreleder

Jan-Olav Styrvold

E-post:  jan-olav(at)orbify.ai

Jan-Olav har hatt ledende roller i IT-bransjen siden tidlig på 80-tallet. Han har vært administrerende direktør i SAS Institute Norway, konserndirektør for SAS Institute Europa, Midtøsten og Afrika, med-gründer og partner i Fornebu Consulting AS, IT-direktør og finansdirektør/økonomidirektør i AS Vinmonopolet, medlem i Statens Digitaliseringsråd siden 2016 og driver sitt eget rådgivningsselskap. Jan-Olav har bred erfaring fra styrearbeid, både som styremedlem og styreleder. Jan-Olav er arbeidende styremedlem i Orbify.ai. 

Styremedlem

Kjetil Rykkje

E-post:  kjetil(at)orbify.ai

Kjetil er tidligere partner i PwC og har også betydelig erfaring innen olje og gass, industri og produksjon i ledende roller som finansdirektør, styremedlem og administrerende direktør/daglig leder. Kjetil spilte en sentral rolle i restruktureringen av NOVs forretningsenheter og tilhørende endringsledelse. Han har sterk erfaring fra forbedring av prosesser og verdikjeder i oljesektoren. Han har erfaring fra salg, anbud, ingeniørfag, ledelse av forsyningskjeder, produksjon, prosjektledelse, risikorapportering, ettersalg og prosessen med å håndtere livssyklusen til produkter.

Styremedlem

Axel Lileng Tenvik

E-post: axel(at)orbify.ai

Axel har over 20 års erfaring fra teknologiinvesteringer og rådgivning innen sammenslåinger og oppkjøp av selskaper i Palo Alto og London. Han har bred erfaring fra internasjonale programvareselskaper, bl.a. gjennom selskaper som FAST og Cxense.

Hans siste rolle var som administrerende direktør i Stella EOC (nå del av Houlihan Lokey), et av Europas største medie- og teknologibanker.

Axel har også erfaring som administrerende direktør og finansdirektør i en startup innen den fornybare energisektoren der deler av virksomheten ble kjøpt av et Private Equity fond som forvalter 11 milliarder euro. Han har også erfaring fra Citigroup’s divisjon for sammenslåinger, oppkjøp og teknologiinvesteringer. Tidligere har han vært Europa-direktør for Belstar, et amerikansk hedgefond som forvalter 2 milliarder dollar.

Rådgivere

Rådgiver

Truls P. Berg

E-post: truls(at)orbify.ai

Truls har lang erfaring i å starte opp og få IT-selskaper til å lykkes. Han er i dag styreleder i Nasjonalt Innovasjonsråd, grunnlegger og leder for Open Innovation Lab Norway, grunnlegger og administrerende partner i Digital Insight AS, Innovate AS og Inspirator AS. Han har tidligere vært styreleder for Den norske dataforening. Truls har sterke gründeregenskaper og et velutviklet forretningsnettverk, både i Norge og internasjonalt.