Egypt Soft og InXight inngår partneravtale.

Egypt Soft, et raskt voksende selskap innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi med base i Egypt, og InXight, et norsk programvareselskap med løsninger for digital virksomhetsstyring, kunngjorde i dag en ny partneravtale.

partnerskap

Verdiøkende samarbeid i Midtøsten og Nord-Afrika.

Egypt Soft er nå en verdiøkende distributør av InXights skybaserte Orchestrator-plattform for virksomhetsstyring i Midtøsten og Nord-Afrika. Det første produktet som tilbys til markedet er Strategy Orchestrator, en løsning for å styre og gjennomføre strategiske prosesser og endringsledelse. Strategy Orchestrator leveres som en sikker og skalerbar SaaS-løsning, og er tilgjengelig på arabisk. Egypt Soft vil levere løsningen til markedet i samarbeid med konsulentselskaper og forhandlere i hele regionen.

Mohamed Dawd, administrerende direktør og grunnlegger av Egypt Soft sa i dag:

 «Vårt partnerskap med InXight vil gjøre oss i stand til å utvide vår tilstedeværelse i markedet på tvers av de arabiske landene. Vårt hovedmål er å hjelpe mellomstore og store bedrifter med å nå sine strategiske mål. Ved å ha denne forretningsapplikasjonen i vår strategienhet, Strategy Gate, inkluderer tjenestetilbudene nå strategiske løsninger som gjør kundene våre stolte av sine forretningssuksesser

Øyvind Lundgreen, daglig leder i InXight, la også til:

«Vi gleder oss til samarbeidet med Egypt Soft. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for kunder i denne regionen å oppnå enda større produktivitetsfordeler fremover. Vårt mål er å hjelpe bedrifter og offentlige organisasjoner med å gjennomføre sentrale forretningsprosesser på en intuitiv og effektiv måte. Vi vil hjelpe kundene med å forbedre og forenkle sine ledelsesbeslutninger, ettersom nødvendig informasjon er tilgjengelig umiddelbart.«

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Egypt Soft: Mohamed Dawd. Adm. dir., mobil +201001616188, strategygate@egypt-soft.net

InXight: Øyvind Lundgreen, Adm. dir., mobil +47 948 58 402, oyvind.lundgreen@inxight.no

Om InXight

 InXight optimaliserer effektivitet og vekst ved hjelp av smart teknologi.

Orchestrator, vår skybaserte plattform for virksomhetsstyring bidrar til operasjonell innsikt, automatisering og støtte for innovasjon. InXight har private og offentlige selskaper som kunder og er et heleid datterselskap av Orbify.AI.

Om Egypt Soft

Egypt Soft er et raskt voksende selskap innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi med base i Egypt.

Egypt Soft leverer et bredt utvalg av IT-løsninger til kunder i Europa, Egypt, Midtøsten, Nord-Amerika og Afrika. Vår erfaring innen programvareutvikling, design, bygging og leveranse av skalerbare programvareprodukter hjelper oss med å redusere time-to-market, kutte kostnader, redusere forretningsrisiko og forbedre de generelle forretningsresultatene for våre kunder.

Del på sosiale medier